ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Το πρόγραμμα "SWITCH ON" είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω, με σκοπό τη βελτίωση της ένταξής τους και της ανάπτυξής τους στο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία κύρια στοιχεία:

1. E - COURSEBOOK - ένα πρακτικό σύνολο γνώσεων που αποτελείται από τρία μόντουλ:
   - Μόντουλ Α: Οδηγίες για την εργασία των προπονητών στον τομέα της διαγενεακής επικοινωνίας και διαχείρισης.
   - Μόντουλ Β: 30 σενάρια μαθημάτων με επίκεντρο τις καινοτόμες μεθόδους και εργαλεία για την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ένταξη των ατόμων ηλικίας 55+.
   - Μόντουλ C: Μελέτες περίπτωσης - παραδείγματα καλών πρακτικών στη διαχείριση ηλικιών στις οργανώσεις.

2. POWER BOX - ένα σετ από 60 κάρτες coaching, χωρισμένες σε τέσσερις τομείς εργασίας: ένταξη, επιβεβαίωση, ανάπτυξη και συναισθήματα.

 Οι κάρτες στοχεύουν στην υποστήριξη της ανεξάρτητης ανάπτυξης ενός εργαζομένου 55+, στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ένταξης στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και στην πρόληψη του συνδρόμου επαγγελματικής εξάντλησης.

3. E-GAME ROOM - μια δωρεάν πλατφόρμα για τη δημιουργία quizzes, που λειτουργεί ως εργαλείο υγιούς ανταγωνισμού και ένταξης ομάδας, ως μέθοδος ενεργοποίησης ατόμων ηλικίας 55+ κατά τη διάρκεια εργαστηρίων.

Το πρόγραμμα επιτρέπει τη χρήση του προγράμματος είτε με παραδοσιακό (σταθερό) τρόπο είτε από απόσταση, μέσω μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

E - COURSEBOOK

Το E-COURSEBOOK αποτελείται από τρία μονάδες: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, 30 ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ. 
Το E-COURSEBOOK είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο διαθέσιμο για λήψη σε μορφή pdf με δωρεάν δικαιώματα χρήσης.

Μονάδα Α.
Συμβουλές για την Επικοινωνία και Διαχείριση Διαγενεακών Ομάδων στο Coaching. Αυτή η μονάδα θα παρέχει στους προπονητές γνώσεις σχετικά με την αντιμετώπιση διαφορετικών πολιτιστικών συνηθειών, διάφορες τεχνικές διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας, σχέσεις, τελετουργίες και μεθόδους αντιμετώπισης του stress μεταξύ των γενεών.

Μονάδα Β.
30 σχέδια μαθημάτων που περιέχουν σχέδια μαθημάτων για χρήση σε μη τυπική εκπαίδευση με στόχο την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη και ένταξη των ατόμων 55+. Θέματα σεναρίων:
1. Θετική επικοινωνία
2. Επίλυση διαφορών
3. Αντιμετώπιση του stress
4. Καλές συνήθειες - εργασία για αλλαγή
5. Προσωπική πρωτοβουλία - πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας

Μονάδα Γ.
Μελέτη Περίπτωσης - παραδείγματα καλής πρακτικής στη διαχείριση ηλικιακών ομάδων σε οργανώσεις. Η μονάδα συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία εργασίας και την ευεξία στο παράδειγμα των Ολλανδικών εταιρειών. Θα δείχνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανώσεις και παραδείγματα των λύσεων τους.

Το E-COURSEBOOK θα έχει πρακτικό χαρακτήρα, επικεντρωμένο στην προετοιμασία του προσωπικού για να μπορεί να μεταφέρει τα μηνύματα με προσβάσιμο τρόπο και να βοηθά τα άτομα 55+ στην ένταξή τους στο εργασιακό περιβάλλον και στην ανάπτυξη των soft skills.

POWER BOX

Το POWER BOX αποτελείται από 60 κάρτες coaching. Είναι χωρισμένες σε 4 θεματικές περιοχές. Ο σκοπός τους είναι να διατηρούν τα αποτελέσματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου ως μέρος της ανεξάρτητης εργασίας των μελών της ομάδας.

Το POWER BOX βοηθά στην αυτο-ανάπτυξη των εργαζομένων 55+ και υποστηρίζει τη θετική τους επικοινωνία και ένταξη στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο του συνδρόμου επαγγελματικής εξάντλησης, κτίζοντας την κίνητρο και την εσωτερική δέσμευση της διαγενεακής ομάδας.

Θα αναπτύξουμε 60 κάρτες coaching με θέματα την ένταξη, την επιβεβαίωση, την ανάπτυξη και τα συναισθήματα.

Οι κάρτες παρουσιάζονται σε μορφή σύντομων εργασιών και χρυσών σκέψεων για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να αναπτύξουν και να ενταχθούν στην ομάδα τους.

Τα υλικά που περιλαμβάνονται στο POWER BOX θα γίνουν διαθέσιμα ηλεκτρονικά. Έτσι, όλοι θα μπορούν να τα κατεβάσουν, να τα ε

κτυπώσουν και να τα χρησιμοποιήσουν με την ομάδα τους.

E-GAME ROOM

Το E-GAME ROOM θα βοηθήσει στην ένταξη των πολυγενεακών ομάδων εργασίας εξ αποστάσεως.
Πρόκειται για μια εκπαιδευτική πλατφόρμα για τη δημιουργία και την κοινή χρήση quizzes. Η πλατφόρμα είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλους.

Το E-GAME ROOM είναι μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης για quizzes. Σας επιτρέπει να διασκεδάζετε μαζί και να εντάξετε την ομάδα σας (ακόμη και μια ομάδα εργασίας εξ αποστάσεως).

Θα είναι μια ομαδική μορφή online ψυχαγωγίας, όπου μπορείτε να εξετάσετε τις γνώσεις σας σε 4 διαφορετικούς τομείς: Ευρωπαϊκός κινηματογράφος, αθλητισμός στην Ευρώπη, γεωγραφία της ΕΕ, μουσική από Ευρωπαίους καλλιτέχνες ή δημιουργήστε τις δικές σας περιοχές και ερωτήσεις σχετικά με τον πολιτισμό του χώρου εργασίας σας, τα ενδιαφέροντα των μελών της ομάδας κ.λπ.

  •         Email: project@wellsoleu.eu
  •         Phone: +48 600480871
© Copyright 2021 Wellbeing Solutions. All Rights Reserved. created by filmydlafirm.pl

Please publish modules in offcanvas position.