OPEN EDUCATIEF PLATFORM

Het "SWITCH ON" project is een innovatief educatief programma gericht op personen van 55 jaar en ouder, ontworpen om hun integratie en ontwikkeling in de werkomgeving te verbeteren. Het programma bestaat uit drie hoofdelementen:

1. E - COURSEBOOK - een praktisch compendium van kennis bestaande uit drie modules:
   - Module A: Richtlijnen voor coachingwerk op het gebied van intergenerationele communicatie en management.
   - Module B: 30 klasscenario's gericht op innovatieve methoden en hulpmiddelen voor persoonlijke ontwikkeling en sociale inclusie van mensen van 55 jaar en ouder.
   - Module C: Casestudies - voorbeelden van goede praktijken op het gebied van leeftijdsmanagement in organisaties.

2. POWER BOX - een set van 60 coachingkaarten, verdeeld over vier werkgebieden: integratie, affirmatie, ontwikkeling en emoties. De kaarten zijn bedoeld om de zelfstandige ontwikkeling van een 55+ medewerker te ondersteunen, de communicatie en integratie in de werkomgeving te verbeteren en het burn-outsyndroom te voorkomen.

3. E–GAME ROOM - een gratis platform voor het creëren van quizzen, dienstdoend als een gezond competitie- en teamintegratiemiddel, als een methode om mensen van 55+ te activeren tijdens workshops.

Het project maakt het gebruik van het programma mogelijk zowel in een traditionele (stationaire) vorm als op afstand, via een educatief platform.

E - COURSEBOOK

E-COURSEBOOK bestaat uit drie modules: RICHTLIJNEN VOOR HET WERK VAN TRAINERS, 30 WORKSHOPSCENARIO'S, CASUSSTUDIE.
E-COURSEBOOK is een e-boek dat gratis gedownload kan worden in pdf-formaat met vrije gebruiksrechten.

Module A.
Tips in Coaching Communicatie en Beheer van Intergenerationele Teams. Deze module zal coaches voorzien van kennis gerelateerd aan het omgaan met diverse culturele gewoonten, verschillende onderhandelings- en communicatietechnieken, relaties, ceremoniën en methoden om met stress om te gaan over generaties heen.

Module B.
30 lessenplannen met lesplannen voor gebruik in niet-formeel onderwijs gericht op persoonlijke en sociale ontwikkeling en integratie van mensen 55+. Scenario onderwerpen:
1. Positieve communicatie
2. Conflictoplossing
3. Omgaan met stress
4. Goede gewoontes - werken aan verandering
5. Proactiviteit - neem zaken in eigen hand

Module C.
Casusstudie - voorbeelden van goede praktijken in leeftijdsbeheer in organisaties. De module omvat job crafting en welzijn aan de hand van het voorbeeld van Nederlandse bedrijven. Het zal problemen tonen waarmee organisaties worden geconfronteerd en voorbeelden van hun oplossingen.

E-COURSEBOOK zal een praktisch karakter hebben, gericht op het voorbereiden van het personeel om boodschappen op een toegankelijke manier te kunnen overbrengen en om mensen 55+ te helpen bij hun integratie in de werkomgeving en bij de ontwikkeling van soft skills.

POWER BOX

De POWER BOX bestaat uit 60 coachingkaarten. Ze zijn onderverdeeld in 4 onderwerpgebieden. Het doel ervan is om de tijdens de workshop ontwikkelde effecten te handhaven als onderdeel van het zelfstandig werk van teamleden.

POWER BOX helpt bij de zelfontwikkeling van medewerkers van 55+ en ondersteunt hun positieve communicatie en integratie in de werkomgeving, terwijl het risico op professioneel burn-outsyndroom wordt geminimaliseerd, en de motivatie en interne betrokkenheid van het multigenerationele team wordt opgebouwd.

We zullen 60 coachingkaarten ontwikkelen onder de thema's integratie, bevestiging, ontwikkeling en emoties.

De kaarten komen in de vorm van korte taken en gouden gedachten om medewerkers te helpen groeien en integreren in hun team.

Materialen opgenomen in de POWER BOX zullen elektronisch beschikbaar worden gesteld. Op deze manier zal iedereen in staat zijn om ze te downloaden, af te drukken en ze te gebruiken met hun team.

E-GAME ROOM

E-GAME ROOM zal helpen om multigenerationele teams op afstand te integreren.
Het is een leerplatform voor het maken en delen van quizzen. Het platform is gratis en voor iedereen toegankelijk.

E-GAME ROOM is een online leerplatform voor quizzen. Het stelt je in staat om samen plezier te hebben en je team te integreren (zelfs een team dat op afstand werkt).

Het zal een teamgebaseerde vorm van online entertainment zijn waar je je kennis kunt testen op 4 verschillende gebieden: Europese cinema, sport in Europa, EU-geografie, muziek van Europese artiesten of je eigen gebieden en vragen kunt creëren over de cultuur van je werkplek, interesses van teamleden etc.

  •         Email: project@wellsoleu.eu
  •         Phone: +48 600480871
© Copyright 2021 Wellbeing Solutions. All Rights Reserved. created by filmydlafirm.pl

Please publish modules in offcanvas position.